Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ALEXANDROS HOTEL

Položaj: Hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Krfa u mestu Perama, nedaleko od Ahilionove palate. Šljunkovita plaža udaljena je 500 m. Zbog lokacije se preporučuje isključivo gostima koji planiraju da obilaze ostrvo automobilom.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 95 soba, koje su opremljene SAT TV-om, mini frižiderom, kupatilom (fen za kosu), sefom (uz doplatu), telefonom, balkonom, klimom, Wi-Fi internet konekcijom. Na raspolaganju su standardne sobe u kojima se može smestiti dve do tri osobe (treći ležaj je standardni).

Sadržaj: Recepcija, lobi, Wi-Fi (besplatno), bar pored bazena, restoran, bazen i igralište za decu, terasa za sunčanje sa pogledom na ostrvce Pontikonisi. Od dodatnhih sadržaja za zabavu na raspolaganju je bilijar(uz doplatu) i stoni tenis. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela, dok se na plaži plaćaju.

Program i napomene - ALEXANDROS HOTEL

Guest Reviews (0 reviews)

CENOVNIK  U IZRADI

Legende: Al - sve ukljuceno ( doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje ), 1/2 IV - dvokrevetna soba sa pogledom ka unutrašnjosti

 

ALEXANDROS HOTEL Krf, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo