Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ACROTEL ATHENA PALLAS VILLAGE

Athena Pallas Village

Lokacija: nalazi se samo 8 km od mesta Neos Marmaras i 103 km od Solunskog aerodroma. Smešten je iznad plaže Elia u području Nikiti ima tunel koji vodi direktno na plažu.

Sadržaj: od brojnih pogodnosti koje hotel ima svoj muzej, crkvu, otvoren i zatvoren bazen i 1 dečiji, medicinski centar, mini market, prodavnicu suvenira, centar za masažu, saunu, tursko kupatilo, menjačnicu, parking, sef, teniski teren, stoni tenis, bilijar, kongresnu salu, restoran, tavernu, bar pored bazena, bar na plaži, Lobby bar. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno naplaćuju. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje, izbor više vrsta jela).

Smeštaj: ukupan kapacitet hotela je 95 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, 30 Junior apartmana, i 3 luksuzna apartmana za 2-3 osobe. Sve sobe kao i apartmani imaju balkone sa pogledom na more ili planine, kupatila, klima uređaj, telefon, SAT TV, radio.

Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

www.acrotel.gr

Program i napomene - ACROTEL ATHENA PALLAS VILLAGE

Guest Reviews (0 reviews)

CENOVNIK U IZRADI

HB - polupansion (doručak i večera), 1/2 - dvokrevetna soba, FAMILY SUITE - porodični hotelski apartman za smeštaj do 5 osoba

ACROTEL ATHENA PALLAS VILLAGE Halkidiki, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo