Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ATHOS PALACE

Hotel Athos Palace

Lokacija: okružen zelenilom, hotel se nalazi na samoj plaži. Od mesta Kalithea udaljen je 2 km.

Sadržaj: restoran sa domaćom i internacionalnom kuhinjom. Poseban meni za decu, dijabetičare i vegeterijance. Brojni dnevni i noćni barovi, luka za usidrenje jahti, bioskop na otvorenom, room service, lekarska ordinacija, fitness, sauna i masaža, zatvoren i dva otvorena bazena, šest teniskih terena, teren za košarku, odbojku i golf, sportovi na vodi: skijanje, jedrenje, vožnja kanua kao i centar za ronjenje, tim animatora za decu, mini klub, uređeno igralište i bazen.

Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon/terasa. Superior soba je kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more. Junior suite je u stilu mezoneta (na dva nivoa), sa dnevnim boravkom u donjem delu i spavaćom sobom na spratu sa pogledom na planinu. Superior suite je u stilu mezoneta (na dva nivoa), sa dnevnim boravkom u donjem delu i spavaćom sobom na spratu, dva kupatila.

Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), ili all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića prema hotelskim pravilima.

www.athospalace.com

Program i napomene - ATHOS PALACE

Guest Reviews (0 reviews)

CENOVNIK  U IZRADI

HB - polupansion (doručak-večera), 1/2 - dvokrevetna soba, SV - pogled na more, MV - pogled na brdo

 

ATHOS PALACE Halkidiki, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo