Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

HOTEL IZVOR ARANĐELOVAC

Hotel Izvor Aranđelovac

Lokacija: Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2. Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75km.

Sadržaj: Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kog posebno ističemo wellness centar sa devet bazena sa preko 1000m2 vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima,  dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje  u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”!

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica, raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe (sa dnevnom i spavaćom sobom), 11 apartmana i 5 superior predsedničkih apartmana (površine od 70m? do 105m? sa velikim terasama), kao i 4 sobe za lica sa posebnim potrebama. Sve sobe su opremljene modernism nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini – bar, sef, besplatan wireless internet, LCT TV i Voip telepone.

Usluga: Pored raznovrsnih oblika na bazi švedskog stola u pansionskom restoranu, gosti mogu probati i specijalitete italijanske, nacionalne i internacionalne kuhinje u prijatnom ambijentu dva “a la carte” restorana.

Hotel Izvor raspolaže internet kafeom i nudi besplatan bežični internet. Tu je i dečja igraonica. U okviru objekta možete organizovati degustaciju vina i razne jednodnevne izlete, uključujući posetu Oplencu, Orašcu i manastirima iz 14. veka.

www.a-hotel-izvor.com

Program i napomene - HOTEL IZVOR ARANĐELOVAC

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL IZVOR ARANĐELOVAC Banje, Srbija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo