Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ACROTEL ELEA VILLAGE

Hotel Elea Village

Lokacija: Nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, na oko 10 km od mesta Nikiti. Mesta Nikiti i Neos Marmaras udaljena su oko 10 km, a do oba se lako dolazi zahvaljujući hotelskoj usluzi prevoza. U okviru kompleksa možete koristiti besplatan parking.

Ovaj objekat je udaljen 50 metara od plaže. Kompleks bungalova  okružen je bujnim zelenilom i smešten na samo 20 metara od plaže Elija. U ponudi ima bazen. Klimatizovane smeštajne jedinice poseduju balkon, a većina gleda na more. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

Sadržaj: Recepcija, restoran, a la carte restoran, bazen (sa delom za decu), bar kod bazena, malo igralište za decu, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, teren za tennis, stoni tenis, TV sala, parking. Dečiji krevetac se plaća 3 evra po danu (na recepciji hotela, cena podložna promeni).

Smeštaj: Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, mali frižider, kupatilo, balkon/terasa. Porodični apartmani: sastoje se iz dve prostorije koje su odvojene kliznim vratima. U jednoj sobi su dva standardna kreveta, dok je u drugoj sobi najčešće krevet na sprat.

Usluga: polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje)

Program i napomene - ACROTEL ELEA VILLAGE

Guest Reviews (0 reviews)

CENOVNIK U IZRADI

HB - polupansion (doručak - večera), 1/2 - dvokrevetna soba

 

ACROTEL ELEA VILLAGE Halkidiki, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo