Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

LAGOMANDRA BEACH HOTEL

Lagomandra Beach Hotel

Lokacija: Smešten je između svetlo zelenog podnožja brda Itamos i duboko plave vode toroneos zaliva, na zlatnoj plaži Lagomandra, koja je nagrađena Plavom zastavom, od EU, u kompleksu Lagomandra hoteli. Samo 90 km od solunskog aerodroma i 5 km od slikovitog mesta Neos Marmaras.

Sobe: u ovom hotelu se nalazi 70 luksuznih soba i sve su klimatizovane, imaju terase sa pogledom na more, baštu ili bazen, kupatila, fen za kosu, frižider, SAT TV, radio, telefon.

Sadržaj: u okviru hotela postoje otvoren bazen, bazen za decu, dva Jacuzzi-ja, mini market, tv sala, parking, sef, sala za rekreaciju uz razlčite igre za sve uzraste, dečije igralište, teren za košarku, odbojku, stoni tenis, klub za sportove na vodi, 2 restorana okružena balkonima sa pogledom na more, kafić, bar, 2 bara kraj bazena, grčka taverna. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno naplaćuju. Obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje, izbor više vrsta jela).

Sport: Košarka, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, bicikle, klub za vodene sportove, jahanje konja, ronjenje, golf na distanci od 8 km.

Usluga:  polupansiona – “švedski sto” (samoposluživanje).

www.lagomandra.gr

Program i napomene - LAGOMANDRA BEACH HOTEL

Guest Reviews (0 reviews)

CENOVNIK U IZRADI

HB - polupansion (doručak-večera), FAMILY - porodična soba

LAGOMANDRA BEACH HOTEL Halkidiki, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo