Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

CONSTANCE EPHELIA SEYCHELLES

Constance Ephelia Seychelles

Lokacija: na severozapadnoj obali, uz Port Launey morski nacionalni park, okružen sa severnom i južnom belom peščanom plažom, sa ukupno 1,1km dužine i više manjih zaliva. Do aerodroma Mahe udaljn oko 25km.

Sadržaj: Resort u ponudi ima 5 restorana i 5 barova. Glavni restoran Corossol nudi razne internacionalne specijalitete u formi švedskog stola, sa Live Show kuhinjom. Restoran Helios u ponudi ima mediteranska jela, Adam & Eve azijske specijalitete, u Cyann možete uživati u Haute Cusine dok se u Seselwa služe jela sa kreolskim ukusima. Kabana- Bar & Snack restoran se nalazi na plaži, a zadužen je za osveženje gostiju pićima i malim užinama. Hotel dodatno ima 5 bazena, lounge za dolaske i odlaske, lobi sa besplatnim internetom, butik, frizer, mesto za sletanje helikoptera.

Smeštaj:  266 suitova i soba, 47 vila

Tropical garden soba oko 48 metara kvadratnih, stilski urađene sa otvorenim kupatilom sa tušem, wc, fen, bade-mantil, TV, telefon, besplatan Wi FI, Apple Mac Mini Entertainment System sa videom na zahtev, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, u južnom delu resorta, u blizini glavnog restorana, sa pogledom na vrt.

Junior Suite oko 62 metara kvadratnih, kao Tropical Garden, veći i luksuznije opremljen, sa većim delom za sedenje, dodatno sa odvojenom kadom, na južnoj plaži, ka moru.

Senior Suite oko 72 metara kvadratnih, kao Junior Suite, veći, Nespresso aparat za kafu, sa većim balkonom ili teraom na severnoj plaži.

Usluga: bogat švedski sto za doručak u glavnom restoranu Corossol ili kod rezervacije sobe tipa Senior Suite u Seselwa, uveče švedski sto u Corossol i nedeljno švedski sto, meni ili a-la-carte u Adam & Eve, Helios ili Seselwa uračunato. U Cyann se polupansion može koristiti uz doplatu. Kod rezervacije punog pansiona dodatno švedski sto za ručak odnosno a-la-carte u Helios, Seselwa, Adam & Eve, Kabana uračunat.

Sport (uračunato): fitness centar, 4 teniska terena, squash, stoni tenis, odbojka na plaži, razne slobodne aktivnosti, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling. U grupi: aerobik, boks, aqua fitness.            Uz doplatu: najam bicikla, kursevi za nemotorizovane sportove, joga, pecanje na pučini, ronjenje, zip line, prirodna stena za penjanje, dodatno ture kajacima kroz mangrove kao i vođenje šetačke ture.

Wellness: potpunu harmoniju ćete naći u U-Spa, najvećem wellness centru u Indijskom okeanu. Kod klasičnih masaža koriste se prirodni produkti indijskog okeana ili visoko kvalitetni proizvodi marke Ymalia. Uračunato: sauna, bazen u delu za opuštanje, hidromasaža, parno kupatilo.

Zabava: Svako veče muzika uživo u ZeeBaru. Shuttle prevoz do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Deca: Klub za decu Constance Kids Club od 4 do 11 godina, otvoren od 9-21h, Bebisiter i dečiji menu na zahtev.

Honeymoon: Putnici na medenom mesecu kao i putnici koji obeležavaju petogodišnjicu braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej ostvaruju pravo na popust do 60%. U hotelu dobijaju flašu penušavog vina , pecivo, tašnu za plažu, kao i 20% popusta na odabrane spa tretmane.

Naši gosti na dolasku dobijaju flašu penušavog vina važi samo za Junior Suite.       

Naši gosti na dolasku dobijaju flašu penušavog vina i užinu u sobi jednom u toku boravka u Senior Suite-u. Važi za minimalan boravak od 5 noženja i ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom.

www.constancehotels.com

Program i napomene - CONSTANCE EPHELIA SEYCHELLES

Guest Reviews (0 reviews)

CONSTANCE EPHELIA SEYCHELLES Sejšeli, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo