Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

CORAL STRAND HOTEL

Hotel Coral Strand

Lokacija: direktno na peščanoj palaži Beau Vallon Bay, jednoj od najdužih plaža na Sejšelima, oko 5 km od centra grada Victoria i 15 km od aerodroma Mahe.

Sadržaj: restoran Island Trader pruža internacionalne i kreolske specijalitete, sa posluženjem a-la-carte jela za ručak. Specijalitete indijske kuhinje možete oprobati u restoranu Mahek. U poznatim azijskim jelima možete uživati u a-la-carte restoranu Coral Asia. Gostima na raspolaganju stoje dodatno bistro i bar, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, suvenirnica, Wi-Fi u celom kompleksu bez doplate.

Smeštaj:

Coral Strand oko 24 metara kvadratna, lepe i elegantne, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, sef, balkon ili terasa. Pogled na unutrašnje dvorište ili brdo.

Coral Classic Ocean View oko 24 metara kvadratna, kao Coral Standard sa pogledom na more (delimičan ili bočan).

Superior oko 48 metara kvadratnih, kao Coral Standard sa odvojenim dnevnim prostorom.

Superior Ocean View oko 48 metara kvadratnih, kao Superior, sa pogledom na more.

Usluga: bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uveče tematski švedski sto. Polupansion u restoranu Trader uz doplatu.

Sport (uz doplatu): joga, ronjenje, windsurfing, katamaran, parasailing, skijanje na vodi

Zabava: svakodnevno večernja zabava sa živom muzikom.

Honeymoon Special: Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust od 60% na osnovnu cenu za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. Popust važi i na doplatu za ishranu. U hotelu dobijaju upgrade u sledeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti), penušavo vino, kao i korpu sa  voćem u sobi i specijalnu večeru (bez pića). Dodatne usluge se mogu kombinovati samo sa First minute ponudom, popusti se ne mogu kombinovati sa drugim pogodnostima. Minimalan boravak od 4 noćenja.

Naši gosti imaju mogućnost da koriste bazen (prema raspoloživosti), fitness centar, spa centar(uz doplatu), restorane (uz doplatu, sa 10% popusta) i dečiji klub obližnjeg hotela Savoy Resort &Spa (2minuta hoda) uz obaveznu najavu(prilikom rezervacije).

www.coralstrand.com

Program i napomene - CORAL STRAND HOTEL

Guest Reviews (0 reviews)

Coral Strand Hotel ***+

 

Paket aranžman:

  • avio prevoz na relaciji Beograd - Sejšeli - Beograd
  • aerodromske takse
  • transfer od/do hotela na Sejšelima
  • 7 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi

 

 

CORAL STRAND HOTEL Sejšeli, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo