Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

CONSTANCE LEMURIA RESORT

Constance Lemuria Resort

Lokacija: na severozapadnoj obali, između plaža iz nosva i bujnog zelenila. Aerodrom Mahe udaljen oko 50km, aerodrom Praslin oko 3km.

Sadržaj: potpuno renoviran u jesen 2016, Glavni restoran The Legend sa internacionalnom kuhinjom u vidu švedskog stola sa odvojenim delom sa indijskim specijalitetima i pogledom na uvalu. Dva a-la-carte restorana The Nest sa specijalitetima od sveže ribe i The Diva koji povezuje sejšelske i specijalitete francuske kuhinje.Glavni bar, bar na bazenu, bar na plaći Takamaka bar, lounge. Bazen se prostire na tri nivoa, besplatne internet stranice u VIP lounge-u, lounge za odlazak/dolazak sa tušem/wc, biblioteka, igrice i DVD/CD, frizer, butik, Pro-Shop, heliodrom.

Smeštaj:  96 suite-ova, 8 Pool Villa, 1 Presidential Villa

Junior Suite oko 52 metara kvadratnih (od toga spoljašnji deo 8 metara kvadratnih), prostrane i elegantne, kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade-mantil, TV, Apple Mac Mini sa Ipod priključkom, telefon, besplatni Wi-Fi, ventilator, klima, mini-bar, Nespresso aparat, sef, balkon/terasa, svi na strani ka moru.

Senior Suite oko 115 metara kvadratnih (od toga 20 metara kvadratnih spoljašnji deo), kao Junior Suite, veće sa odvojenim dnevno spavaćim delom, odvojeni wc/tuš, whirlpool u kušatilu, duplo veća terasa/balkon.

Pool Villa oko 725 metara kvadratnih ( od toga 500 metara kvadratnih spoljašnji deo), kao Senior Suite, veoma ekskluzivne i luksuzne sa mnogo privatnosti, odvojeni dnevni prostor, , odvojena spavaća soba /kupatilo, spoljašnji tuš, kuhinjica, paviljon za masažu i večeru, privatni bazen i veliki vrt, direktni pristup ka plaži 15 metara udaljenoj, usluga batlera.

Usluga: bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu uračunat. Uz polupansion dodatno za večeru Dine Around odnosno švedski sto u glavnom restoranu ili odabrani set od 3 jela sa menija u oba a-la-carte restorana uračunat.

Sport (uračunato): jedrenje, surfovanje, snorkling, kajak, aerobik, i joga(grupno), fitnes, 2 teniska terena, bicikli. Uz doplatu: ronjenje, pecanje na pučini, privatni aerobik i joga, kursevi motorizovanih sportova na vodi/tenisa.

Wellness: U-Spa sa vrednim proizvodima poznate marke Valmont nudi gostima mogućnost opuštanja i odmora na najvišem nivou. Uračunato: sauna, whirlpool, parno kupatilo.

Zabava: svakodnevna diskretna večernja zabava.

Deca: Constance Kids Club za mališane od 4-11 godina, od 9-21 čas.

Honeymoon: putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji obeležavaju petogodišnjicu braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej ostvaruju pravo do 80% popusta. U hotelu dodaju dodatno tanjir sa voćem, slatkiše, torbu za plažu, polo majicu, malu flašu penušavog vina, romantičnu ceremoniju kupanja.

Golf: jedini teren za golf sa 18 rupa na Sejšelima se nalazi odmah iza hotela. Teren je okružen prelepo prirodom i sa više mesta nudi prelep pogled na okean.Greenfee je uračunat za goste hotela.

Program i napomene - CONSTANCE LEMURIA RESORT

Guest Reviews (0 reviews)

CONSTANCE LEMURIA RESORT Sejšeli, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo