Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

BALI MANDIRA BEACH RESORT & SPA

BALI MANDIRA BEACH RESORT & SPA

POLOŽAJ  Odvojen od plaže malom ulicom.Do mesta Kuta samo par minuta hoda.Aerodrom:Denpasar,oko 6km.

HOTEL  Tipičan kompleks okružen tropskim vrtom sastoji se iz 2 glavne zgrade i više manjih kuća.Na raspolaganju su dva restorana,dva bazena,bazen za decu kao i đakuzi.Pored toga,tu su i klub za decu,prodavnice i wellness deo(uz doplatu).Wi-Fi.

SOBE 191

SUPERIOR: oko 34m,smeštene u glavnoj zgradi.Sadrže  kupatilo/WC,fen,papuče,TV,telefon,Wi-Fi,klima uređaj,mini bar,aparat za kafu/čaj,sef,balkon ili terasu.

Deluxe Cottage: oko 32m, u manjoj kući(dvospratna,8 jedinica), u prizemlju sa terasom.Opremljenost kao Superior, dodatno sa spoljašnjim tušem.

Deluxe Club Cottage:  oko 32m, opremljenost kao Deluxe Cottage.U jednospratnoj kući ili na gornjem nivou dvospratne kuće.Uključene Club usluge:pristup Club salonu (11-23 h).Ovde dobijate tokom celog dana bezalkoholna pića,sladoled,voće i užinu,od 15-17 h popodnevni čaj  sa kolačima i od 17-18 h alkoholna pića kao što su vino,pivo i kokteli.

Private Courtyard Club: oko 54m,opremljenost kao Superior i  Club usluge kao  Deluxe Club Cottage. Smeštena u prizemlju sa spoljašnjom kadom u privatnom dvorištu.

Mandira Suite: oko 55m,novonapravljene sobe u mediteranskom stilu sa posebnom atmosferom.Sa kadom u marokanskom stilu u kupatilu i dnevnim ležajem u sobi.16 apartmana smešteno je u prizemlju,jedan se nalazi na 3.spratu.Opremljenost kao Superior, i Club usluge kao Deluxe Club Cottage.

Club Villa:oko 94m,opremljenost kao Superior i Club usluge kao Deluxe Club Cottage.Ove ekskluzivne vile su  zasebne sa sopstvenim bazenom sa ležaljkama.Gosti ove kategorije dobijaju besplatno mini bar.

ISHRANA  Bogat švedski sto za doručak uračunat.Uz polupansion uračunati ručak ili večera.Uz pun pansion uračunati i ručak i večera.Uz all Inclusive uračunati i ručak i večera sa svim restoranima(izuzev Azul Beach Club).

Dodatne usluuge pogledajte u tabeli sa cenama.Jastog i uvozno meso nisu uračunati.

SPORT Uračunato:stoni tenis,časovi ronjenja u bazenu.Uz doplatu:ronjenje,surfovanje,joga.

DERTOUR SPECIJAL Cene sa popustom kategorije Superior(UnterbrP1A-Superior Promo)prema raspoloživosti.Promo sobe su delimično bez balkona/terase.

MORE INCLUSIVE

Kat. RBB/RBC/OA masaža (30 minuta) za 2 punoplatežne sobe uz rezervaciju od 11 uzastopnih noćenja.

HONEYMOON

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i cvetnu dekoraciju u sobi kao i koktel u baru.

Program i napomene - BALI MANDIRA BEACH RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

BALI MANDIRA BEACH RESORT & SPA Indonezija, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo