Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

THE PAYOGAN VILLA RESORT & SPA

POLOŽAJ Idiličan,oko 15minuta vožnje do centra Ubuda (5xdnevno hotelski autobus). Aerodrom:Denpasar, oko 45km.

HOTEL Pojedinačne vile u balinežanskom stilu nalaze se u tropskom vrtu na različitim visinama. Dve reke protiču duž kompleksa i daju mu idiličan karakter. Restoran nudi kulinarske specijalitete. U baru na bazenu i u lobi-baru moguće je poručiti osvežavajuće napitke. Kompleks raspolaže glavnim bazenom sa odvojenim bazenom za decu, kao i ležaljkama i suncobranima na bazenu. Salon sa kutkom za čitanje, wellness deo (uz doplatu) kao i jedan butik stoje gostima na raspolaganju. Wi-Fi u celom kompleksu.

SOBE 45

1 Bedroom Garden Villa: oko 60m2 uključujući i spoljašnji deo,poluotvoreno kupatilo/WC i odvojen spoljašnji tuš, fen, bade mantil/papuče, TV, DVD plejer, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef. Mali vrt sa mogućnostima za sedenje nalazi se na ulazu u vilu.

1 Bedroom Valley Pool Villa: oko 350m2 sa uklj. spoljašnjim delom. Opremljenost kao 1Bedroom Garden Villa. Ove vile imaju predivan pogled na reku i dodatni spoljašnji deo sa privatnim bazenom i paviljonom.

2 Bedroom Pool Villa: oko 400m2, opremljenost kao 1 Bedroom Valley Pool Villa sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila. Neke vile imaju 2 sprata,a neke samo prizemlje.

ISHRANA Švedski sto za doručak u restoranu ili privatni doručak u vili uračunat. Uz polupansion uračunat ručak ili večera u vidu obroka sa 3ganga, uz pun pansion uračunati ručak i večera.

SPORT Uz doplatu: najam bicikala na zahtev.

MORE INCLUSIVE

  • Svakog dana popodnevni čaj (16-18h)
  • ili masaža stopala (30min) uz rezervaciju od 2 noćenja ili balinežanska masaža (60min) uz rezervaciju od 3 noćenja ili balinežanska masaža (60min) i večera (bez pića) uz rezervaciju od 4 noćenja, po punoplatežnoj osobi.

Program i napomene - THE PAYOGAN VILLA RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

THE PAYOGAN VILLA RESORT & SPA Indonezija, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo