Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

MULIA RESORT NUSA DUA

MULIA RESORT NUSA DUA

POLOŽAJ Direktno na plaži Nusa Dua. Aerodrom:Denpasar,oko 15km.

HOTEL Prostran kompleks proteže se na jednom obronku i podeljen je na 3 dela. ,,Mulia Resort” –  glavni deo u kom se nalaze sobe i suitovi, ,,The Mulia” sa ekskluzivnim apartmanima  i ,,Mulia Villas” sa 108 luksuznih.U pogodnosti se ubraja 7 bazena sa odvojenim dečijim bazenom,6 restorana,barovi,klub i salon,spa(uz doplatu) i klub za decu.Wi-Fi.

SOBE 745

Mulia Grandeur: oko 57m, smeštene su ,,Mulia Resort”.Sadrže Neorest toalet,kadu i odvojen tuš,fen,bade mantil/papuče,Smart- TV,telefon,Wi-Fi,klima uređaj,mini bar,aparat za kafu/čaj,sef i balkon.

Mulia Signature – Ocean Court:oko 57m,kao Mulia Grandeur,sa ograničenim pogledom na more.

The Baro Suite Garden View:oko 105m,opremljene kao Mulia Grandeur,smeštene su u ,,The Mulia” sa đakuzijem i dnevnim ležajem.Usluga batlera.Gosti  dobijaju pristup salonu ,,the Lounge” , u kojem je na raspolaganju restoran.Popodnevni čaj i kokteli svakodnevno. 1 Bedroom Villa Garden View:oko 505m,pojedinačne vile u ,,Mulia Villas”.Opremljenost i dodatne usluge kao The Baron Suite.Dodatno sa đakuzijem u kupatilu,spoljašnjim tušem,bazenom(4 x 10 m),poviljonom i prostorom za dnevni boravak.

ISHRANA  Bogat švedski sto za doručak uračunat.

SPORT Uračunato:fitnes centar.

MORE INCLUSIVE

Kredit za ishranu i piće zavisno od rezervisane kat. u visini od USD 25-50 po sobi/noćenju (ne važi u periodu: 24.-25.12., 31.12., 1.1., 4-5.2., 13-14.2., 21.4.,3_5.6.)

Kredit za spa tretmane zavisno od rezervisane kat. u visini od USD 25-35 uz rezervaciju od 3 noćenja (odn. od 4 noćenja za goste kat. RC/RX/SA).Kredit za hranu i piće i spa tretmane ne važe za kat.RA/RB Kredita ne važi za besplatna noćenja dobijena uštedom.

POLOŽAJ Na jednoj steni,na južnom vrhu poluostrva Nusa Dua,direktno iznad peščane plaže.Aerodrom:Denpasar,oko 16km.

HOTEL Ovaj eksklizivni kompleks ušuškan je u  tropskom vrtu.Centralni deo zauzima veliki bazenski kompleks koji se sastoji iz 4 međusobno povezana bazena sa vodenim toboganom(suncobrani,ležaljke i peškiri uračunati) sa integrisanom peščanom plažom.Za vaš kilinarski užitak brine se 5 restorana, 1 lobi salon i 1 coffe shop.U ,,Jungle Camp” za decu (4-12g.)postoji deo za igranje,zid za penjanje ,kuće na drvetu i još mnogo toga.Spa (uz  doplatu) zaokružuje ponudu.Wi-Fi  u zajedničkim prostorijama besplatan.

SOBE 407

Garden View:oko 48m,kupatilo/WC,odvojen tuš,fen,TV,telefon,klima uređaj,mini bar,aparat za kafu/čaj,sef i balkon sa pogledom na vrt.

Deluxe Ocean View:oko 48m,opremljenost kao Garden View,sa pogledom  na more.

Premium Ocean Front:oko 50m,opremljenost kao Garden View,sa sofom i smeštene u delu Cliff Tower bliže plaži,sa pogledom na more.

Executive Ocean View:oko 50m,opremljenost kao Premium Ocean Front.Uključene  Club usluge:Pristup salonu Executive Lounge,u kojem se služi doručak (6-11),tokom dana  bezalkoholno piće,popodnevni čaj(15-17h)i kokteli sa kanapeima (17-19h).Na raspolaganju je i Club bazen (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulazak na ovaj bazen)

One Badroom Pool Villa: oko 300m uklj.spoljašnji deo.Vile se graniče sa kompleksom,one formiraju poseban deo.Dodatno imaju vrt sa prostorom za sunčanje,privatnim bazenom(10 x 4m)kao i spoljašnji tuš.Uračunat pristup salonu Villa Lounge,gde se tokom dana poslužuju bezalkoholna piće,keks,voće i uveče koktele.Takođe imate pristup salonu Executive Lounge.

ISHRANA Bogat švedski sto za doručak uračunat.Uz polupansion uračunat ručak ili večera.

SPORT Uračunato:odbojka na plaži,fitnes centar,stoni tenis,bilijar.Uz doplatu:tenis,snorkeling.

Program i napomene - MULIA RESORT NUSA DUA

Guest Reviews (0 reviews)

MULIA RESORT NUSA DUA Indonezija, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo