Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

GRAND HYATT BALI

POLOŽAJ Smešten na dugačkoj plaži Nusa Dua. Do malog šoping mola ,,Bali Collection” može se doći peške. Aerodrom : Denpasar, oko 12km.

HOTEL Prostran kompleks sa mnoštvo jezeraca,fontana i vodopada pravljen je po ugledu balinežansko selo. Posebnu atrakciju predstavlja noćna pijaca sa svežim gotovim jelima i svakodnevnim plesnim performansima. Za kulinarski užitak zaduženo je 5 restorana i 3 bara,a za rashlađivanje 5 bazena. Ležaljke i suncobrani su dostupni i na plaži i na bazenu. Wi-fi u celom kompleksu.

SOBE 636

Grand: oko 49m2, kupatilo/WC, odvojen tuš,fen,bademantil/papuče,TV,telefon, Wi-fi, pegla,klima uredjaj,mini bar,aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasa,pogled na vrt.

Ocean View: Oko 49m2 ,opremljenost kao Grand, sa pogledom na more.

Grand Club Garden: Oko 49m2 ,opremljenost kao Grand uključujući Club usluge: slobodan pristup salonu kluba sa zasebnim bazenom. Ovde se služi doručak,kafa/čaj tokom celog dana,kao i alkoholna pića i užina od 17-19h.

Grand Club Deluxe Garden: Oko 52m2, opremljenost i Club usluge kao Grand Club Grden, dodatno opremljene sofom.

ISHRANA Kat. RI/RX:američki doručak u ,,Garden Cafe” , ,,Salsa Verde” ili ,,Watercourt” uračunat. Kat.RA/RB: kontinentalni doručak u salonu kluba uračunat. Uz polupansion uračunata večera, uz pun pansion dodatno uračunat ručak(oba kao obrok sa 3 ganga). Naručivanje jastoga nije uračunato. Japanski restoran nije na raspolaganju za polu pansion i pun pansion.

SPORT Uračunato: stoni tenis,fitnes centar. Uz doplatu: tenis,skvoš,surfovanje,ronjenje i snorkeling.

WELLNESS u ,,Kriya Spa” očekuje Vas izuzetna spa ponuda (uz doplatu). Uračunato: sauna,parno kupatilo u Bay Club-u.

HONEYMOON  Putnici na medenom mesecu dobijaju dekorisanu sobu i jedan ,, Honeymoon doručak” sobi uz rezervaciju min.9 uzastopnih noćenja.

IDEALNO ZA PORODICU

Kat.Grand: 50% popusta na 2.sobu za porodice sa decom(do 12 godina) od 1.11.-26.12. ,5.1.-14.7. i 1.9.-31.10.

Bazen za decu i vodeni tobogan (50m). Klub za decu (uz doplatu) sa programom za decu od 3 do 13 godina. Babysitter usluga (uz doplatu).Meni za decu i visoke stolice u restoranima.

DERTOUR SPECIJAL Cene sa popustom Kat.Grand (Unterbr P1 A-Grand Promo) prema raspoloživosti od 1.11.-26.12. , 5.1.-30.6. i 1.9.-31.10.

MORE INCLUSIVE Večera sa programom uživo (bez pića) i masaža (30minuta) (za puno platežne osobe) uz rezervaciju od 9 uzastopnih noćenja.

Program i napomene - GRAND HYATT BALI

Guest Reviews (0 reviews)

GRAND HYATT BALI Indonezija, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo