Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

FOUR SEASONS RESORT MAURITIUS AT ANAHITA

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Lokacija: luksuzni hotelski kompleks se nalazi na istočnoj obali, sa lepim pogledom na more, impozantne planinske masive kao i na hotelski golf teren. Sadržaj dodatno upotpunjuju 4 bazena, 4 bara, Fitness center sa 28m dugim sportskim bazenom, butik kao i golf teren sa 18 rupa. Spa i Wellness centar nudi 12 prostorija za tretmane sa velikim izborom masaža i tretmana. Klub za decu, bazen za decu(4-12 godina), klub za tinejdžere (11-18 godina). Aerodrom je udaljen oko 35km.

Smeštaj:

Sobe 136

Pool Villa i rezidencija nude visok nivo luksuza i privatne atmosfere. 1 king size krevet ili 2 queen size kreveta, kupatilo, odvojeni tuš, fen bade- mantil, telefon, LCD-TV, DVD-player,iPod, internet, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i klima, terasa sa plunge bazenom, spoljašnji tuš, dnevni ležaj, vrt. Sanctuary vile dodatno raspolažu dnevnim boravkom i velikim bazenom sa ugrejanom vodom.

Garden Pool Villa: oko 63-70 metara kvadratnih, na kopnu sa terasomi vrtom kao i pogledom na vrt.

Beach Pool Villa:  dodatno sa direktnim pristupom plaži.

Sport i razonoda: Golf teren Four Seasons sa 18- rupa, Par 72, je delo profesionalnog južnoafričkog golf igrača Ernie Els. 6825m dug teren, okružen tirkizno plavom lagunom, nudi odlične uslove za igru ne samo profesionalnim igračima, već i uživaocima u golfu sa manje igračkog iskustva. Dodatno je tu i Fitness Center, 2 izleta sa mogućnošću ronjenja ili izlet čamcem sa staklenim dnom svakodnevno, pedalina, kajak, jedrenje, skijanje na vodi, 2 teniska terena. Uz doplatu: Golf Cart sa GSP-om, motorizovani sportovi na vodi.

Usluga: u Acquapazza, na privatnom ostrvu, uživajte u fantastičnom pogledu na kopno, a u večernjim satima u italijanskim jelima i morskoj hrani. Beau Champ inspirisan francuskom kuhinjom, nudi ukusna lokalna i internacionalna jela. O-bar je idealan za piće nakon večere. Na bazenu, u Bombou, služe se azijski i mauricijski specijaliteti sa show kuhinjom. Le Club u Club House nudi lagana jela za ručak. Doručak a la carte ili u vidu švedskog stola u Beau Champ, večera (set meni od 3 jela) u svim restoranima (osim u Il Forno) uračunata.

Program i napomene - FOUR SEASONS RESORT MAURITIUS AT ANAHITA

Guest Reviews (0 reviews)

FOUR SEASONS RESORT MAURITIUS AT ANAHITA Mauricijus, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo