Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ONE & ONLY LE SAINT GERAN

One&Only Le Saint Géran, Mauricijus

Lokacija: neuporediv i jedinstven na posebnom poluostrvu Belle Mare. Glavni grad Port Louis na oko 43km, aerodrom Mahebourg na oko 55km.

Sadržaj: elegantni resort renoviran 2017, odiše novim sjajem. Kompleks se nalazi u rajskim vrtovima i okružen je belim plažama iz snova. Već na dolasku se može osetiti prijatna atmosfera lobija svetski poznatog i omiljenog kompleksa. U kompleksu se nalazi 5 restorana, 4 bara, 3 bazena, i jedan dečiji bazen, frizer, biblioteka, butici, besplatan Wi-Fi.

Smeštaj:

SOBE 142 Suite i soba, 1 Villa

Lagoon: oko 65 metara kvadratnih (uključujući i spoljašnji deo), lepo uređeni, deo za sedenje, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i wc, fen, bade-mantil, garderober, TV, DVD/CD plejer, telefon,iPod -Station, besplatni WI-FI, klima, plafonski ventilator, mini bar, espreso mašina, sef, balkon ili terasa, pogled na lagunu, usluga batlera 24 sata.

Ocean Balcony: oko 65 metara kvadratnih, kao Lagoon sa balkonom i pogledom na more.

Beachfront Balcony: oko 65 metara kvadratnih  (uključujući i spoljašnji deo), kao Ocean Balcony bliži plaži, pogled na more.

Sport: Uračunato – Fitness-Center, joga, 5 teniskih terena, surfovanje, skijanje na vodi, Hobie Cat, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, mali fuidbal. Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, pecanje na pučini, škola ronjenja.

Wellness:  Ekskluzivni “One & Only Spa” sa sopstvenim bazenom i spektakularnim pogledom na more.

Zabava: svakodnevna večernja zabava sa live muzikom.

Deca: Klub za decu “Kids Only” sa raznovrsnim programom za decu od 3-11 godina. Babysitter-usluga na upit uz doplatu. U ponudi poseban program za decu od 12-17 godina.

HONEYMOON Putnici na medenom mesecu, kao i putnici koji obeležavaju prvu godišnjicu, petogodišnjicu braka ili svaku narednu petogodišnjicu u hotelu dobijaju flašu šampanjca, voće svaki dan, praline i jedan ručak (bez piča). Minimalan boravak 5 noćenja.

Usluga: bogati švedski sto za doručak. Uz rezervisani polupansion dodatno uveče švedski sto za večeru.

Naši gosti dobijaju voucher u visini od 50 Evra po osobi i boravku, za ručak u hotelu(bez pića). Važi za max 2 osobe po rezervaciji.

Program i napomene - ONE & ONLY LE SAINT GERAN

Guest Reviews (0 reviews)

ONE & ONLY LE SAINT GERAN Mauricijus, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo