Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

ST. REGIS MAURITIUS

The St Regis Mauritius Resort

Lokacija: hotel se nalazi na prelepoj lokaciji, na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70km.

Sadržaj: ovaj luksuzni resort nudi idealne uslove za odmor iz snova. Opustite se na jednom od dva bazena sa ugrejanom vodom ili uživajte na jednom od najboljih mesta za kite surfing. Kompleks raspolaže sa 5 odličnih restorana, sa bogatom kulinarskom ponudom. Dodatno su tu i 2 bara, butik, biblioteka, bioskop. Besplatan Wi-Fi u celom resortu.

Smeštaj:

SOBE 172

Junior Suite: oko 65 metara kvadratnih (od toga spoljašnji deo oko 10 metara kvadratnih), stilski i luksuzno uređeni, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade-mantil, fen, telefon, radio, TV/DVD plejer, besplatan Wi-Fi, iPod/ Multimedia station, mini bar, sef, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa pogled na baštu, 24h usluga ličnog batlera.

Beachfront Junior Suite: oko 75 metara kvadratnih, veća terasa, direktno na plaži.

Sport: Uračunato – kajak, kanu, teniski teren, windsurfing, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija. Uz doplatu: kite surfing, ronjenje i golf.

Wellness: Očekuje vas prelepi Iridu Spa- prepustite se uživanju. Uračunato: parno kupatilo, sauna, djakuzi.

Zabava: povremeno muzika uživo u večernjim satima bioskop.

Dečiji klub omiljeni kite Flyers Kids Club za decu od 4-12 godina. otvoren od 9-20h.

Honeymoon : putnici na medenom mesecu kao i gosti koji obečežavaju petogodišnjicu braka u hotelu dobijaju flašu šampanjca, romantičnu večeru (bez pića),  40-minutnu masažu u paru, koju je moguće dobiti u toku prva dva dana boravka u vremenu 9-15h. Minimalan boravak 5 noćenja.

Usluga: bogati švedski sto za doručak u Le Manoir uračunat, uveče dine around  odn. sva označena jela u svim restoranima (osim Atsuko) uračunata. U japanskom restoranu Atsuko može se iskoristiti polupansion uz određenu doplatu. Uz pun pansion dodatno izbor između dva jela iz menija za ručak u The Boathouse Grill.

Naši gosti dobijaju voucher za spa centar, u visini od 200 evra po sobi/boravku. Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom.

Program i napomene - ST. REGIS MAURITIUS

Guest Reviews (0 reviews)

ST. REGIS MAURITIUS Mauricijus, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo