Teoxenia travelTeoxenia travel
Forgot password?

MAURICIA BEACHCOMBER RESORT & SPA

Mauricia Beachcomber Resort & Spa

Lokacija: nalazi se na severozapadu, direktno na maloj peđčanoj plaži Grand Baie. Do centra sa prodavnicama, barovima i restoranima, par minuta hoda. Aerodrom Mahebourg udaljen oko 75 km.

Sadržaj: lepo uređen hotel, idelan za aktivne i istovremeno opuštajuže odmore. Resort ima glavni restoran, 1 bar, 2 bazena. Veliki erllness sa saunom i hamamom, besplatan WI-Fi u lobiju, prodavnice, diskoteka. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje kao i All Inclusive uslugu hotela Victoria i Canonnier (taxi uz doplatu).

Smeštaj:

SOBA 237

Standard oko 32 metara kvadratnih, kupatilo sa tušem/WC , fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, sef, balkon, aparat za kafu/čaj, delimični ili direktni pogled na more.

Standard Bayview oko 32 metara kvadratnih, kao standard bliže moru, sa pogledom na more.

Sport: fitnes centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, snorkling, odbojka, stoni tenis. Uz doplatu: teniske loptice, iznajmljivanje bicikala, ronjenje.

Zabava: Više puta nedeljno zabavni program.

Honeymoon putnici koji su na medenom mesecu kao i za svaku petogodišnjicu braka dobijaju flašu penušavog vina, voće, vina, majicu.

Deca: klub za decu od 3-12 godina otvoren od 9-21h.

Usluga: bogati švedski sto za doručak i švedski sto za večeru u glavnom restoranu, kod rezervacije All Inclusive dodatno švedski sto za večeru ili meni u glavnom restoranu za ručak. Odabrani meniji u a la carte restoranima su uračunati.

Program i napomene - MAURICIA BEACHCOMBER RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

 

 

MAURICIA BEACHCOMBER RESORT & SPA Mauricijus, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo